می توان گفت که همه انسان ها بنا به حسی غریزی ، تعصبی خاص نسبت به محل زندگی خود دارند . این تعصب ، علاقه یا حساسیت که در سطوح مختلفی تعریف می شود ، می تواند در سطح آپارتمانی که در آن زندگی می کنیم ، کوچه یا محله مان ، ناحیه مشخصی از شهر که در آن قرار داریم ، خود شهر یا استانمان ، کشور و حتی قاره ستمان خودنمایی کند و مطمئن باشید که چنانچه در فضا و کهکشان ها نیز حیات موجوداتی شبه آدمیزاد اثبات می شد ، روی کره زمین نیز تعصب و حس وطن پرستانه داشتیم .

این مقدمه از این روی بیان شد که بگوییم در سطوح مختلف ، هریک از ما برای اینکه از محدوده پیرامون خود محافظت کنیم تمهیداتی را می اندیشیم . به عنوان مثال با تقویت قفل ، حفاظ و سیستم های امنیتی ساختمان ، ایمنی محل ستمان را افرایش می دهیم ، حواسمان به تحرکات مشکوک در محله بوده و در صورت دیدن افرادی غریبه و مظنون، وجودشان را به پلیس اطلاع می دهیم ، عده ای آنچنان به نام محله یا شهر هم محله ای و همشهری - خود غیرت دارند که برای آن دعوا می کنند و در سطوح بالاتر که برای بسیاری از خوانندگان این مطلب ملموس و عینیست ، برای دفاع از کشورشان به جنگ رفته و جان خود را فدا می کنند .

زمانی که در سطوح بالا و بین المللی ، افرادی از جان خود مایه گذاشته و با تمام وجود از آن و همه ارزش های مادی و معنوی موجود در این ناحیه محافظت می کنند ، اصلاً عجیب نیست که ورود و خروج افرادی بیگانه در آن با دقت و سختگیری فراوانی همراه باشد . در همین رابطه که قرن ها پیش وجود فردی از یک نژاد و اقلیم در قلمروی دیگر به مثابه امضای حکم مرگ وی بود ، پادشاهانی با صدور بارنامه یا اجازه تردد برای افرادی خاص که اهدافی مشخص داشتند ، سنگ اولیه روادید امروزی را بنا نهاده و این سنت پسندیده را به نوادگان خود رسانده اند .

امروزه روادید یا ویزا ( مثلاً ویزای کانادا ) به عنوان مُهر ، برچسب یا کاغذی که به پاسپورت یا گذرنامه الصاق می شود ، همان بارنامه ( اجازه ورود) مذکور است که در قالبی متحدالشکل و نظام مند مورد استفاده قرار گرفته و بواسطه آن همه اطلاعات مربوط به فرد مسافر به کشور میزبانش ارائه می گردد . در همین رابطه در اواسط دهه 80 میلادی ، 5 کشور فرانسه ، آلمان غربی ، هلند ، بلژیک و لوکزامبورگ که در بطن جنگ جهانی دوم حضور داشته و اینک تحت تاثیر جنگ سرد بودند ، پس از اینکه در مجمع دیگری به همراه ایتالیا مقدمات تاسیس اتحادیه اروپا و یکپارچگی تصمیمات مالی و ی خود را گرفته بودند ، اینبار در معاهده شینگن تصمیم به برداشتن مرزهای خود به طور اسمی ، آزاد شدن گردش اتباع هریک در دیگری ، امکان انتقال وجه نقد ، کالا ، خدمات و اطلاعات به کشورهای دیگر و همچنین حذف مالیات و عوارض خروج را فراهم کردند .

این تصمیم که علاوه بر منافع فراوانی که برای خود شهروندان این کشور ها داشت کشورهایی که به مرور زمان 21 همسایه دیگرشان نیز به آن ها پیوسته و بخش اعظمی از اروپا را در بر گرفتند سبب شد تا ساکنین سایر کشورهای دنیا نیز با ورود به یکی از آن ها ، بتواند به دیگر کشورهای عضو این مجمع نیز راه پیدا کند  ، تحت نام ویزای شینگن به وجود آمد .

این نوع روادید که شرایط اخذ آن از همه درگاه ها و سفارتخانه های کشورهای مورد نظر اعم از ایتالیا ، اسپانیا ، پرتغال ، سوئد ، اتریش ، اسلواکی ، لتونی ، لیتوانی ، یونان و . یکسان است ، این امکان را به متقاضیان می دهد تا پس از ورود به یکی از آن ها و به شرط داشتن اعتبار مالی و زمانی بتواند همه اروپا را ببیند .



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش عمده انواع چسب برترین وبلاگ خبری فیلم و سریال Humidors For Sale سال یازدهم دبیرستان علوم و معارف اسلامی شهید مطهری یزد Randy Melissa پهنه ی کویر دانلود آهنگ جدید پیچک خیال